İçeriğe geç

Türk Telekom Cumhurbaşkanlığı Tarifesinden Kimler Yararlanabilir

Türk Telekom Cumhurbaşkanlığı tarifesini kimler kullanabilir?

Tüm Cumhurbaşkanlığı çalışanları şirket kimliklerini veya ilgili kurumda çalıştıklarını gösteren belgeyi ibraz ederek tarifeden faydalanabilirler. … Tarifedeki bir müşteri, tarifeden faydalanmaları için en fazla 3 kişiyi yönlendirebilir ve kendi adına 7 hat satın alma hakkına sahiptir. Daha fazla makale…

Türk Telekom kamu tarifelerinden kimler yararlanabilir?

Kamu çalışanları Türk Telekom şubelerine giderek şirket kimliklerini göstererek kamu tarifelerinden faydalanabilirler. Kurum çalışanı olduğunuzu gösteren kurum kimliği veya emeklilik belgesi yeterlidir. Kurum çalışanı olmayan kişiler tarifede kayıtlı müşterilerin referans numarasını kullanarak kayıt yaptırabilirler.

Türk Telekom EGM tarifeleri kimler kullanabilir?

Kimler faydalanabilir? Polis biletlerinden, kimliklerini ve hizmet sınıflarını ibraz etmek kaydıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışan veya emekli olanlar ile Polis Akademisi ve bağlı birimlerinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, kurumsal kimlik belgelerini ibraz ederek yararlanabilirler.

Türk Telekom Jandarma Tarifeleri 2024 Nasıl Yapılır?

Plana geçmek için 5555’e “GENDARMA 40GB TC Kimlik Numarası” yazıp SMS göndermeniz yeterli. Plana ücretsiz yurtiçi WhatsApp mesajlaşma, e-dergi aboneliği, Arayanibil servisine üyelik ve Muud Premium aboneliği dahildir.

Cumhurbaşkanlığı tarifesi kaç TL?

Türk Telekom 12GB, 1000 Dk, 1000 SMS: 72TL (4.

Türk Telekom EGM referans olma nasıl yapılır?

Öncesi; SOZ yazıp 5555’e SMS göndererek 12 ay boyunca faturalı kullanım taahhüdünde bulunun. Daha sonra TT AILEM alanı olarak belirtmek istediğiniz Türk Telekom çalışanının 10 haneli telefon numarasını girip 5555’e SMS gönderin.

Türk Telekom kamu tarifesi kaç para?

4GB Kamu Çalışanı Planı, 4GB Kamu Çalışanı Planı, 8GB Kamu Çalışanı Planı, Yeni Yıl Kampanyası Sabit Fiyat*80 TL, 100 TL, Yeni Yıl Kampanyası Taahhütsüz Fiyat*175 TL, 205 TL, Sabit Aylık Ücret*185,71 TL, 221,15 TL, Aylık Ücret, Taahhütsüz, 260 TL, 310 TL, 2 satır daha

Türk Telekom EGM tarifesi bitti mi?

Zengin içerikli, avantajlı fiyatlı güvenlik tarifeleri Türk Telekom mağazalarında! Tarifelere katılım Türk Telekom ofisleri ve online satış kanalı üzerinden gerçekleşiyor. Tarife 23.01.

Türk Telekom emekli tarifesi var mı?

Emekli 3GB paketinin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat satın alan veya numarasını taşıyan 50 yaş ve üzeri müşterilerimiz için aylık 85 TL’dir. Mevcut Türk Telekom ön ödemeli tarifesi olan abonelerimiz için Emekli 3GB paketinin fiyatı aylık 85 TL’dir.

Türk Telekom EGM taahhüt yenileme nasıl yapılır?

Bağlayıcı aylık ücretli tarifeden faydalanmak için müşteri hizmetleri üzerinden veya SMS ile taahhütte bulunulması gerekmektedir. SMS ile taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeniz gerekmektedir. 5555 numarasına SMS göndererek taahhütte bulunan abonelerin taahhüt onay SMS’ini göndermesi ücretsizdir.

EGM tarifesi ne demek?

Aylık sadece 62.02 TL karşılığında her yöne 1000 dakika, grup içi 5400 dakika, her yöne 1000 SMS ve 12 GB mobil internetin keyfini çıkarın!

Emniyet 15GB tarifesine nasıl geçilir?

Safty 15GB planına geçmek için; SAFETY 15GB yazıp 5555’e göndererek planınızı değiştirebilirsiniz.

Türk Telekom İçişleri Bakanlığı tarifesine nasıl geçilir?

Ek paket seçenekleri için cep telefonunuzdan *120# tuşlayıp arama tuşuna basınız. Tarifelere katılım, yeni hat kurulumu, numara taşıma veya Türk Telekom’un mobil faturalı ve ön ödemeli tarifelerinden geçiş yaparak mümkündür.

İçişleri Bakanlığı tarifesinden kimler yararlanabilir?

İçişleri Bakanlığı, İl Hizmet Birliği Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığı çalışanları şirket kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle tarifelerden yararlanabilecek, ilgili kurumda çalışan olmayan kişiler de tarifelerde kayıtlı müşterilerini belirtmek suretiyle tarifelerden yararlanabilecek.

Kamu tarifesinden kimler yararlanabilir?

Kimler faydalanabilir? Kamu çalışanları Türk Telekom şubelerine giderek şirket kimliklerini göstererek kamu tarifelerinden faydalanabilirler. Kurum çalışanı olduğunuzu gösteren kurum kimliği veya emeklilik belgesi yeterlidir.

Türk Telekom’da öğrenci tarifesi var mı?

Türk Telekom mağazalarına gelin ve geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni bir hat kullanarak bu tarifeye geçin. Mobil Öğrenci tarifesi 1111 ve 3030 için SMS kayıt kanalları ücretlidir ve 60 senttir, bu da Mobil Öğrenci tarifesi için SMS ücretiyle aynıdır.

Turkcell kamu tarifelerinden kimler yararlanabilir?

Türk Ticaret Kanunu’na göre tüzel kişiliği haiz şirketler (anonim şirketler, limited şirketler, limited şirketler, kollektif şirketler), kooperatifler, dernekler, vakıflar, siyasi partiler, sendikalar, kamu kurum ve kuruluşları.

Kamuya özel 12 GB nasıl yapılır?

Public 5GB tarifesine geçmek için; PUBLIC EXCLUSIVE 12GB yazıp 5555’e SMS göndererek veya online mobil işlem merkezini kullanarak tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Türk Telekom EGM tarifesi bitti mi?

Zengin içerikli, avantajlı fiyatlı güvenlik tarifeleri Türk Telekom mağazalarında! Tarifelere katılım Türk Telekom ofisleri ve online satış kanalı üzerinden gerçekleşiyor. Tarife 23.01.

Kaynak: marandaicgiyim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir