İçeriğe geç

Yataklı Tren Ücreti Ne Kadar

Doğu Ekspresi 2 kişilik yataklı ne kadar?

Doğu Ekspresi Bilet Fiyatları 2024Araç TipiFiyatlar 2024Kişi Başı Kapalı Koltuk Vagon 700 TL4 Kişilik Kapalı Koltuk Vagon 2.880 TLTuristik Doğu Ekspresi tek yön 2 kişilik yataklı vagon oda ücreti (düşük sezon) 6.000 TLTuristik Doğu Ekspresi tek yön 2 kişilik yataklı vagon oda ücreti (düşük dönem)normal dönem)8.

2 yataklı vagon kaç kişilik?

Yataklı vagonlar 2 kişilik olarak tasarlanmıştır. Ayrıca ranzaya dönüşen koltuklar, vagonda banyo, masa, ayna ve elektrik prizi gibi özellikler de mevcuttur. Yatakta çarşaf, battaniye ve yastık kılıfı bulunur.

2024 Doğu Ekspresi kaç TL?

Kişi başı tek yön ücreti 650 TL olan yolculuklar, aracın donanımına göre değişiklik göstermektedir. 2023-2024 yılı için turistik Doğu Ekspresi’nin kişi başı ücreti 6000 TL’dir.

İzmir Ankara tren bileti ne kadar 2024?

Seferler. Günde bir sefer yaptığı demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 13 saat 25 dakikadır. İzmir-Ankara arası tren ücreti Temmuz 2024 itibariyle 530₺’dir.

Doğu Ekspresi turu kaç gün sürüyor?

Doğu Ekspresi Turu HakkındaTur Süresi: 3 Gece 4 GünRezervasyon: Online veya Telefonla RezervasyonÖdeme Seçenekleri: Kredi Kartı, Banka HavalesiTavsiye: Yolculuk sırasında sıcak içecekler için bir termos ve tren dışındaki koşullar için sıcak giysiler bulundurmanız önerilir.

Doğu Ekspresi kimlere ücretsiz?

Ücret indirimleri. Çocuklar %50: 7-12 yaş arası çocuklara uygulanır. (0-6 yaş arası (73 ay altı) çocuklar ayrı bir koltuk gerekmediği sürece ücretsiz seyahat edebilirler.) 60-64 yaş arası yolcular %15: 60-64 yaş arası yolculara uygulanır.

Doğu Ekspresi tur fiyatları ne kadar?

Tek yön veya gidiş-dönüş seyahat yapılabilir. Tcdd sistemine girerken farklı fiyatlara aldanmayın. Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2024 yılında 6.000 TL’dir.

Yataklı trende neler var?

Yataklı vagonlar 10 yolcudan oluşur, her kompartımanda 2 yolcu ve 1 personel kompartımanı bulunur. Ergonomik olarak tasarlanmış koltuklar maksimum yolcu konforu sunar ve uzun yolculuklarda gece uyuma yeri olarak kullanılabilir.

Doğu Ekspresi’ne yemek dahil mi?

Doğu Ekspresi’nde yemek var mı? Doğu Ekspresi’nde yemek vagonu var ve günün herhangi bir saatinde yemek alabilirsiniz. Hatta kahvaltı ve akşam yemeği menüsü bile var. Alkol satışı yok.

Doğu Ekspresi ile Turistik Doğu Ekspresi arasındaki fark nedir?

Eastern Express ile Touristic Eastern Express arasındaki fark nedir? Eastern Express ve Touristic Eastern Express’in kalkış ve varış saatleri ve durak sayıları farklıdır. Touristic Eastern Express’te sadece yataklı ve yemekli vagonlar bulunur. Eastern Express’te yemekli, pullman ve kapalı yataklı vagonlar bulunur.

Doğu Ekspresi gidiş dönüş mü?

Doğu Ekspresi güzergahları nelerdir? Doğu Ekspresi, Ankara’dan başlayıp Kars’ta son bulan ve bu iki güzergah arasında karşılıklı seferler düzenleyen bir trendir. Yolculuk yaklaşık 25 saat sürer ve tren yol boyunca birçok duraktan geçer.

Tren bileti örtülü kuşetli ne demek?

Kuşetli vagonlar, Pullman koltuklarından daha konforlu ve rahat olsa da, yataklı vagonlardan daha fazla kişinin birlikte seyahat ettiği vagonlardır. Bu vagonda evcil hayvanlara izin verilmez. Yolcular yemekli vagona gidebilir ve istedikleri zaman yemeklerini yiyebilirler.

İzmir Ankara yataklı tren kaç saat?

İzmir-Ankara yataklı trenle 15 saatlik yolculuk, videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın 00:00 Açılış 00:30 Yataklı tren yolculuğu 03:28 15 saatlik yolculuk 07:18 Entas sohbet 08:53 Ankara’ya varış 09:06 kapanış Instagram

Şehirler arası tren 65 yaş üstü ücretsiz mi?

65 yaş ve üzeri yolcular: %50: YHT ve Anahat trenlerinden 65 yaş ve üzeri yolcular faydalanabilir.

İzmir Mavi tren nerelere gidiyor?

İzmir Mavi Tren Güzergahı Ankara-İzmir arasında her gün düzenli sefer yapan İzmir Mavi Treni, Ankara-Eskişehir-Kütahya-Balıkesir-Manisa-İzmir (Basmane) güzergahını takip ediyor. Ankara-İzmir arası ortalama yolculuk süresi 13 saat 40 dakikadır.

2 yataklı 1 mevki ne oluyor?

Bu vagonların özellikleri şunlardır: Pulman: Trendeki yolcu koltukları 2+1 sıra şeklinde düzenlenmiştir, yani bir sıra çift kişilik, diğer sıra tek kişiliktir. Bu yolcu koltuklarına Pullman denir. Pullman koltuklar hafifçe yatırılabilir, ancak yatak olmaz.

Doğu Ekspresi’nde bir kişi kaç TL?

Turistik Doğu Ekspresi biletlerinin fiyatı kişi başı değil, yataklı vagon başınadır. Tek kişi veya iki kişi katılmasına bakılmaksızın bilet fiyatı 3’tür.

Doğu Ekspresi’ne yemek dahil mi?

Doğu Ekspresi’nde yemek var mı? Doğu Ekspresi’nde yemek vagonu var ve günün herhangi bir saatinde yemek alabilirsiniz. Hatta kahvaltı ve akşam yemeği menüsü bile var. Alkol satışı yok.

Doğu Ekspresi bir oda kaç kişilik?

Bireysel satışlarda en düşük fiyat oda ücretidir. Bir odada en fazla iki kişi seyahat edebilir, ancak 0-6 yaş aralığındaki en fazla iki çocuk ücretsiz seyahat edebilir. Tren biletleri yalnızca seyahati kapsar ve yemek, gezi veya otel gibi hizmetleri içermez.

Kaynak: FotoEvi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir