İçeriğe geç

Darıca Nereye Bağlı Adliye

Pendik hangi adliyeye bağlıdır?

Adliyenin açılmasıyla birlikte İstanbul Anadolu yakasındaki Kartal, Pendik, Tuzla, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Sultanbeyli adliyeleri kapatılarak İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na bağlandı.

İstanbul Adliyesi hangi ilçelere bakıyor?

GAZİOSMANPAŞA ADALET SARAYI VE EK HİZMET BİNASI Gaziosmanpaşa Adalet Sarayı, yargı alanı olarak Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerine bakmaktadır. 2015 yılında Gaziosmanpaşa Adalet Sarayı olarak hizmet veren binaya taşınmıştır. Bina yenilenerek adalet hizmetlerinin sunumuna daha uygun hale getirilmiştir.

Bakırköy Adliyesi hangi ilçelere bakıyor?

Bakırköy Adliyesi: Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu olmak üzere 6 ilçede hizmet vermektedir.

Beylikdüzü hangi adliyeye bağlıdır?

Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece ilçelerindeki Büyükçekmece Adliyesi, hukuk sistemindeki hukuk davalarının görülmesinden sorumludur.

Pendik hangi ilçeye bağlıdır?

Pendik ilçesi, 04.07.1987 tarih ve 19507 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 3392 sayılı Kanun ile Kartal ilçesinden ayrılarak 11.08.1987 tarihinde kurulmuştur.

İstanbul’un en büyük adliyesi hangisi?

İstanbul Anadolu Adliyesi, 8 ayrı bloktan oluşan ve 360 ​​metrekarelik bir alana sahip bir yapıya sahiptir.

Ortaköy hangi adliyeye bağlıdır?

AKSARAY ADLİYESİORTAKÖY ADLİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİTelefon[0 382] 351 24 78 – 351 49 56e-.trAdresKarşı Mahalle Balcı Caddesi No.:2 ORTAKÖY/AKSARAYÖNEMLİ TELEFONLAR9 diğer hat

Halkalı hangi adliyeye bağlı?

Küçükçekmece Adliyesi üç ilçeden sorumludur: Küçükçekmece, Başakşehir ve Avcılar.

Çağlayan nereye bağlıdır?

Çağlayan, KâğıthaneÇağlayanLandTürkeiProvinzIstanbulBezirkKâğıthaneStandortEuropäische Seite15 weitere Zeilen

Florya hangi adliyeye bağlıdır?

Küçükçekmece Adliyesi – Florya – 72 öneri.

Şişli hangi adliyeye bağlıdır?

İstanbul Adalet Sarayı, İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan adliye binasıdır.

Silivri hangi adliyeye bağlıdır?

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi idari olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı olmakla birlikte; Başsavcılığımız yargısal yetki sınırları içerisinde kaldığından, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının iş yükünün üçte biri yerleşkede meydana gelen olaylardan oluşmaktadır.

Çiğli hangi adliyeye bağlıdır?

KARŞIYAKA Adliye Binası ÇİĞLİ EK HİZMET BİNASIAdres:Ataşehir Mahallesi Anadolu Cad. No: 951 Kat: 5 ÇİĞLİ / İZMİRTelefon (santral):0 232 386 35 700 232 386 35 800 232 386 35 201 diğer hatlar

Büyükçekmece Adliyesi hangi yakada?

Büyükçekmece, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan bir ilçedir.

Küçükçekmece Adliyesi hangi semtte?

Küçükçekmece Adliyesi, Ceza Mahkemesi A Bloğu ve Hukuk Mahkemesi B Bloğu olmak üzere iki ayrı binada faaliyetlerini sürdürüyor. Her iki binanın tek binada yer alabilmesi amacıyla Kartaltepe Mahallesi 1. Malazgirt Caddesi No. 2-4 adresindeki binaya taşındı.

Çağlayan Adliyesi hangi ilçede?

İSTANBUL ADLİYESİİstanbul Başsavcılığı’nın iletişim bilgileriAdres: İstanbul Adliyesi (Ana Bina)Çağlayan MeydanıŞişli Merkez Mah.Abide-i Hürriyet Cad.No.:223 Şişli / İstanbulSantralTelefon:0 212 375 75 75Web adresi:www.istanbul..trDiğer 6 hat

Kadıköy Adliyesi nereye taşındı?

Kadıköy Adliyesi’nde bulunan 5 aile mahkemesi, 6 asliye hukuk mahkemesi ve 2 iş mahkemesi Hasanpaşa D Adliyesi’ne taşındı. Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan bilgiye göre, taşınma işlemleri tamamlanan adliyelerde çalışmalara başlandı.

Küçükçekmece Adliyesi hangi ilçelere bakıyor?

Küçükçekmece Adliyesi üç ilçeden sorumludur: Küçükçekmece, Başakşehir ve Avcılar.

Anadolu Adliyesi’nde kaç savcı var?

İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI Başsavcılığımızda 1 Başsavcı, 18 Başsavcı Yardımcısı ve 281 Cumhuriyet Savcısı görev yapmaktadır.

Kaynak: efl.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir