İçeriğe geç

Ingilizce Ile Kafa Ne Demek

Kafa ingilizcesi ne?

baş {sıfat}

Head’in Türkçesi ne?

Türkçe-İngilizce sözlükte “kafa” teriminin anlamları: 285 sonuçKategoriTürkçe3Genel kullanımKafaDün kafamı vurdum ve hala acıyor. Dün kafamı vurdum ve hala acıyor. Daha fazla cümle4Genel kullanımBaşkan142 daha fazla satır

Kafa kafaya ne demek?

İfade. [1] Güvendiği insanlarla işbirliği yaparak çözüm bulmaya çalışır. [2] Fikir edinmek, danışmak.

İngilizce bass Ne Demek?

Müzik bas, basso, derin (ses). Bas sesi düşük ayarlı/perdeli. derin ses (şarkıcı, müzik aleti, vb.).

Kafa hangi dilde?

ḳafāˀ قفاء, Arapça ḳfw kökünden gelir ve “başın arkası, boyun” anlamına gelir; genel olarak “baş” kelimesinden alıntıdır. Bu kelime, Arapça ḳafā قَفَا “takip edilen, izlenen” fiiliyle ilişkilidir.

Kafa kelimesi Türkçe mi?

Kafa, Türkçe bir kelime olup baş anlamına gelmektedir.26 Şubat 2021Kafa, Türkçe bir kelime olup baş anlamına gelmektedir.

Head out ne?

“Head out” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamı “gitmek”, “ayrılmak”tır.

Head nerede kullanılır?

HEAD etiketi etiketi, web sitesi ziyaretçileri tarafından görülmesi gerekmeyen kod içerir. Bu etiket altında yazılan kodlar genellikle arama motorları ve örümcekler (tarayıcılar veya örümcekler olarak adlandırılır) için tasarlanmıştır.

Tooth ne anlama gelir?

Türkçe-İngilizce sözlükte arama yapmak için tıklayabilirsiniz. i. (çoğul. dişler) f. dış; diş benzeri çıkıntı, diş biçiminde şey; diş gibi kesen şey; belirli bir yemeğe aşırı düşkünlük; çoğul keskin ve delici şey; f Diş çıkarmak, kenarına diş yapmak.

Kafanın diğer adı nedir?

Kafatası veya baş, hayvan ve insanlarda anatominin en rostral (anatomik) kısmıdır ve genellikle beyin, göz, kafatası, kulak, burun ve ağzı içerir.

Küçük kafa ne demek?

Mikrosefali, bebeğin beyninin gebelik sırasında gerektiği gibi gelişmemesi veya doğumdan sonra büyümeye devam etmemesi nedeniyle bebeğin kafasının beklenenden küçük olmasına neden olan bir nörogelişimsel bozukluktur.

Kafaya deyimi nedir?

Zihnin meşguliyeti, bir kişinin sürekli olarak bir durum veya kişi hakkında düşünmesi durumudur.

Pure bass ne demek?

Saf Bas Sesi: JBL Tune 225TWS, saf bas sesi anlamına gelen Pure Bass Sound özelliğiyle müziğinize, filmlerinize ve oyunlarınıza hayat verir.

İngilizce bas Nasıl Yazılır?

“bas” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımBass i.I play bass. I play bass. Diğer ifadelerGenel2Figured bass i.

El bass ne demek?

El-Basir ne demektir? -YouTube. Bu içerik şu anda mevcut değil. (Görücü): Küçük büyük, aydınlıkta ve karanlıkta her şeyi gören; gizliyi, açığı, saklıyı, apaçık olanı, her şeyi gören.

Saç ingilizcede nasıl yazılıyor?

“saç” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 16 sonuç haar i.

Kaş ingilizce ne demek?

Kaş i. Tom’un kaşında piercing var. Tom’un kaşında piercing var. Alın i.

Balo ingilizcesi ne?

“ball” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 7 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımBall i.Herkes balodan keyif aldı. Herkes balodan keyif aldı. Daha fazla ifadeGenel2Genelprom i.

Kafaya atmak nedir?

Kavga esnasında kafa ile karşı tarafın yüzüne sert ve şiddetli bir şekilde vurmak.

Kaynak: dostelihasar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir