İçeriğe geç

Iphone Bekleme Modu Nedir

Bekleme modu iPhone nasıl açılır?

1. iPhone’unuzun ana ekranından Ayarlar’ı açın ve Uyku/Uyandırma’ya dokunun. 2. Uyku modunu açın. 3. Tamamdır! 17 Temmuz 2024

Telefonda bekleme modu nedir?

Android 6 veya üzeri işletim sistemine sahip telefonlarda, ekran açıkken etkin olmayan uygulamalar pil ömrünü korumak için uygulama bekleme moduna alınır. Bir uygulama aşağıdaki koşullar altında uygulama bekleme moduna girer: Telefon şarj olmuyorken. Uygulamayı birkaç gün boyunca açmadığınızda veya kullanmadığınızda.

Bekleme modu ne demek?

Monitörler gibi aygıtlar da güç tüketimini azaltmak için uyku veya bekleme modunu kullanır. Bilgisayarı uyku modundan hızla uyandırarak, sadece birkaç saniye içinde tam güçte normal çalışmaya devam edebilirsiniz.

iPhone’da uyku modundan nasıl çıkılır?

iPhone uyku modunu kapatma adımları Uyku ayarlarına girdikten sonra “Seçenekler” menüsüne dokunun. Bu menüde “Uyku Hatırlatıcısı” ve “Otomatik Uyandırma” seçeneklerini devre dışı bırakın.

iOS 17 bekleme modu nedir?

Bekleme modu, şarj sırasında iPhone’u yan çevirdiğinizde uzaktan görüntülenebilen aranabilir bilgilerle yeni bir tam ekran deneyimi sunuyor.

iPhone bekleme modu neden kapanıyor?

Çözüm basit. iPhone’unuzu bir güç kaynağına bağladığınızda uyku modu otomatik olarak etkinleşmiyorsa, açık olduğundan emin olun. iPhone yan yatırılmış (yatay, yatay mod olarak adlandırılır) ve portre modunda değil (masaya yerleştirilmemiş).

iPhone uyku modu ne işe yarar?

Uyku modu, belirli zaman dilimlerinde tüm veri kullanımını engellemenize olanak tanır. Bu özellik sayesinde, uygulamayı kullanma olasılığınız düşük olan saatlerde cihazınızın kullanımını kontrol edebilirsiniz.

Telefon bekleme süresi nedir?

Bekleme süresi 90 gündür ve aktif kullanım süresinin bitiminden itibaren başlar. Bu süreden sonra arama ve SMS gönderme kısıtlaması başlar. Soğuma süresi başladığında ve kullanıcıda lira bakiyesi olduğunda bu bakiye dondurulur. Bekleme süresi boyunca sadece acil servisler aranabilir.

Bekleme modu nasıl kapatılır?

Sistem ve Güvenlik’i seçin. Güç Seçenekleri bölümünde, Güç düğmelerinin ne yaptığını değiştir’i seçin. Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir’i seçin. Kapatma ayarları bölümünde, Hazırda Beklet’i seçin.

Telefonda bekleme süresi ne demek?

“Bekleme süresi”, talebin mümkün olduğunca düşük olduğu durumlarda telefonun çalışabileceği süredir. 28 Ekim 2014 “Bekleme süresi”, talebin mümkün olduğunca düşük olduğu durumlarda telefonun çalışabileceği süredir.

Bekleme ekranı nedir?

Aktif Bekleme Ekranı (AOD), cihazınızın ekranını güç tasarrufu modunda açık tutar, böylece parmağınızı bile kaldırmadan her zaman saati ve tarihi görebilirsiniz. AOD etkinleştirildiğinde, bileğinizi kaldırdığınızda saat yüzünün mü yoksa AOD’nin mi görüntüleneceğini seçebilirsiniz. AOD’yi etkinleştirmek pil ömrünü azaltacaktır.

Telefonu uyku moduna alınca ne olur?

Telefonunuz Android 7 Nougat çalıştırıyorsa, şarj olmadığı ve ekran kapalı olduğu sürece telefonunuz hareketsiz durmadan uyku moduna girecektir. Uyku modunda: Wi‍-Fi bağlantınız açık olsa bile Wi‍-Fi taraması gerçekleştirilmez. Uygulamaların ağ erişimi yoktur.

Telefon rahatsız etme modundayken arama gelir mi?

Rahatsız Etmeyin Nedir? Telefonunuzu gelen aramalara kapatmak istediğinizde bu özelliği kullanabilirsiniz. Bu özellik açıkken dışarıdan arama almayacaksınız ancak telefonunuzdan arama yapabileceksiniz. Bu özelliği kapattığınızda telefonunuza tekrar arama alacaksınız.

Uyku vakti modu nasıl kapatılır?

Uyku zaman aşımını görüntüleUygulama çekmecesine gidin.Ayarlar’ı açın.Ekran’ı seçin.Gelişmiş’i seçin (eski Android sürümlerinde atlayın).Ekran zaman aşımı veya Uyku’yu seçin.İstediğiniz zaman aşımını seçin: 15 saniye ile 30 dakika veya Asla (belirli modellerle sınırlı belirli modeller için).

iPhone Rahatsız Etme Modundan Nasıl Çıkılır?

Rahatsız Etmeyin özelliğini açmak veya kapatmak için Denetim Merkezi’ni kullanın. Denetim Merkezi’ni açmak için Ana ekranınızın üstünden aşağı doğru kaydırın. Odak düğmesine dokunun. Rahatsız Etmeyin özelliğini belirten hilal ay simgesini göreceksiniz. Ay simgesi yoksa Rahatsız Etmeyin özelliği şu anda kapalıdır.

iPhone şarj beklemede ne demek?

iOS 16 ve iPadOS 16’da, cihazınız çok ısındığında veya çok soğuduğunda şarj işlemi duraklatılır. Kilit ekranınızda ve Ayarlar > Pil bölümünde şu mesaj görünür: “Şarj bekleniyor. [Cihazınız] normal sıcaklığa döndüğünde şarj işlemi devam edecek.”

Standby mode nasıl açılır?

Kapağı kapattığınızda veya güç düğmesine bastığınızda bilgisayarınızı uyku moduna geçirmek için: Güç Seçenekleri’ni açın; Başlat’ı seçin, ardından Ayarlar > Sistem > Güç ve uyku > Ek güç ayarları’nı seçin.

iPhone Kilit Modu Nedir?

Kilitlenme Modu, kimlikleri veya meslekleri nedeniyle hedefli casus yazılımlar gibi en gelişmiş dijital tehditlerin kişisel hedefi olabilecek az sayıdaki kişi için tasarlanmış son derece katı ve isteğe bağlı bir korumadır.

iPhone Hayalet ekran Modu Nasıl Açılır?

AssistiveTouch’ı Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma > AssistiveTouch’a giderek açabilirsiniz. “Hey Siri” diyerek “AssistiveTouch’ı aç” diyebilirsiniz. Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik’e giderek AssistiveTouch’ı açabilirsiniz.

Kaynak: cundaadasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir