İçeriğe geç

Fethiye Semt Pazarı Hangi Gün

Fethiye halk pazarları hangi gün?

Fethiye pazarı ne zaman ve hangi gün diye merak ediyorsanız hatırlatalım; Fethiye’de pazar günleri Salı ve Cuma günleridir, ancak biz sadece Salı günleri Fethiye pazarında alışveriş turları düzenliyoruz.

Fethiye Çalış İngiliz pazarı ne zaman?

Fethiye Çalış İngiliz Pazarı: Her ayın üçüncü pazar günü kurulan bu pazarda, ikinci el ürünler satılıyor.

Fethiye Kayaköy pazarı hangi gün?

Fethiye Salı Pazarı ve Kayaköy Yeterli müşterimiz varsa, çeşitli ürünler, hediyelik eşyalar ve geleneksel ürünlerin satıldığı bu pazara günlük tur düzenliyoruz. Yaklaşık bir saat uzaklıktaki Fethiye’ye vardığımızda, misafirlerimize pazarı gezmeleri için iki saat veriyoruz.

Muğla Sosyete pazarı hangi gün?

SOSYAL PAZAR Her cumartesi 09:30 – 17:00 saatleri arasında ŞİRİN BAHÇE’de… Stand açmak isterseniz LÜTFEN 0 533 726 25 41’den rezervasyon yaptırınız. Katılım sınırlıdır.

Fethiye’de ne yenir?

Fethiye’de ne yenir? Fethiye’nin meşhur yemekleriFethiye’nin meşhur yemekleri. Geniş bir gastronomi yelpazesine sahip olan Fethiye, manzaralarının güzelliğine yemeklerini de dahil ediyor. … Isırmayın. … Havuç hamuru. … Ölemeç çorbası … Babadağ Keşkeği. … Et kaplaması. … Asphodel yemeği. … Zeytinyağlı enginar.Daha fazla makale…

Fethiye merkezde neler yapılır?

1- Fethiye Merkezde Gezilecek YerlerFethiye Kordon.Paspatur ÇarşısıFethiye Arkeoloji Müzesi.Amintas Kaya Mezarı ve Telmessos Antik Kenti.Fethiye Kalesi ve Aşıklar Tepesi.Çalış PlajıŞövalye Adası

Fethiye İngiliz pazarı nerede?

Tuzla Mah 510 Sokak, Çarşı Fethiye.

Fethiye bit pazarı ne zaman?

Fethiye’de her çarşamba kurulan ikinci el pazarında giyimden takıya kadar pek çok alternatif sunuluyor ve fiyatlar da piyasa koşullarına göre düşük oluyor.

Fethiye’de ikinci el pazarı var mı?

Fethiye ilçesinde her ayın ilk çarşambası kurulan ikinci el eşya pazarı turistlerin ve yerel halkın ilgisini çekiyor. 115 tezgahın yer aldığı pazarda ev eşyalarından giyim eşyalarına kadar pek çok ürün yer alıyor. EKONOMİ – 1901-12-13 22:42:48 Bu içerik 15182 kez okundu.

Göcek pazarı hangi gün?

Göcek Life – Göcek Üretici Pazarı Çarşamba günleri… | Facebook.

Dalamanın pazarı hangi gün?

Çarşamba günü kurulan halk pazarının giriş ve çıkış kapıları kontrol edildi. Dalaman Belediyesi

Kayaköy Fethiye kaçta kapanıyor?

Kayaköy haftanın her günü ziyaret edebileceğiniz ören yerlerinden biridir. Giriş sabah 8:30’dan itibaren mümkündür. Ören yerinin kapanış saati ise akşam 7’dir.

Fethiye pazarları hangi günler?

Salı pazarını ziyaret etmek Fethiye tatiliniz için olmazsa olmazdır. Bu pazarda Fethiye’den taze meyve ve sebzeler, el yapımı hediyelik eşyalar, taze yapılmış krepler ve sandviçler, çok ucuz tekstil ürünleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Ünlü Fethiye Doğa Pazarı’na gidiyoruz.

Fethiye’de Cuma pazarı nerede kuruluyor?

Salı ve Cuma günleri stadyumun önündeki dere kenarındaki merkezde gerçekleşiyor. Lokasyon merkezi, büyük ve yeterli, rahatça dolaşabiliyorsunuz.

Köyceğiz köylü pazarı hangi gün?

Ayrıca her Salı günü GAZİ MEHMET İLGÜN Parkı yakınındaki mevcut Netsel Marina’nın yanında Çiftçi Pazarı ve Yöresel Tohum Pazarı, her Salı günü Siteler Mevkii METOROLOJİ önünde Çiftçi Pazarı kurulmaktadır.

Fethiye ikinci el pazarı ne zaman kuruluyor?

Fethiye ilçesinde her ayın ilk çarşambası kurulan ikinci el eşya pazarı turistlerin ve yerel halkın ilgisini çekiyor. 115 tezgahın yer aldığı pazarda ev eşyalarından giyim eşyalarına kadar pek çok ürün yer alıyor. EKONOMİ – 1901-12-13 22:42:48 Bu içerik 15182 kez okundu.

Göcek’te pazar hangi gün kuruluyor?

Göcek Life – Göcek Üretici Pazarı Çarşamba günleri… | Facebook.

Hisarönü pazarı ne zaman?

Semt PazarlarıMEVKİGÜNÜHisarönüPerşembeOrhaniyeCumartesiSelimiyeÇarşambaBozburunPazartesi9 satır daha

Fethiye’de Cumartesi pazarı nerede kuruluyor?

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Patlangıç ​​Pazaryeri’nde cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı, vatandaşların gözde alışveriş mekanı haline geldi. Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Patlangıç ​​Pazaryeri’nde cumartesi günleri kurulan Cumartesi Pazarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kaynak: atanurnakliyat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir